1. Na Wielkanocnym stole nie może zabraknąć puszystej, aromatycznej i bogato zdobionej Baby Drożdżowej.
2. Pomysł na niezwykle efektowne ciasteczka "na jeden ząbek". Niczym wiosenne krokusy, pozwólcie im zakwitnąć na waszych stołach.
3. Kolejnym punktem obowiązkowym w wielu domach jest sernik. Cóż innego jak smak babcinego, tradycyjnego sernika jest podwaliną tradycji kulinarnej?
4. Kolejna wersja sernika, tym razem z orzechowym spodem. Bardziej dekoracyjna i odświętna. Jak wygląda tak i smakuje.
5. Mniej znana wersja sernikowa. Puszysta i pieczona w kąpieli wodnej. Ulubione ciasto japończyków. Bo każde państwo ma swoją wersję.
6. Ostatnia propozycja. Skierowana do przezornych, którzy mrożą dary jesieni, a mianowicie dyniowy sernik. Zachwyca kolorem i strukturą.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny. Znajdziesz mnie także na portalach społecznościowych takich jak: Facebook czy Instagram. Bądźmy w kontakcie! Z kulinarnym pozdrowieniem - Ostoja Lasu.